Category: Event Tags: 0

Με Δημήτρη Μπάση και Μίλτο Πασχαλίδη το Friendsland Festival 2019

Το Friendsland Fest 2019, το καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται κυριολεκτικά μέσα στη Φύση, είναι και φέτος κοντά σας!

Από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου, οι δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες Δημήτρης Μπάσης και Μίλτος Πασχαλίδης, και μια ομάδα από ταλαντούχους ερμηνευτές από την Κύπρο, θα προσφέρουν στους επισκέπτες ένα τριήμερο μαγικό μουσικό ταξίδι. Επίσης, όσοι επισκέπτες επιθυμούν, θα μπορούν να διανυκτερεύσουν σε αντίσκηνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Friendsland!
Το Friendsland διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΚΕΠΑΚΥ – Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδρέας Σοφοκλέους – στο οποίο και θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη περιοχή στο χωριό Λουβαράς. Το χωριό Λουβαράς, το οποίο υπάγεται στην επαρχία Λεμεσού, απέχει περίπου 25χλμ από το κέντρο της πόλης της Λεμεσού και περίπου 65χλμ από τη Λευκωσία.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 19:30
Το μουσικό Φεστιβάλ αρχίζει με RETRO WELCOMING PARTY στη διάρκεια του οποίου DJ’s θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες με αξέχαστες μουσικές επιτυχίες!

Σάββατο 10 Αυγούστου 19:30
Τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ θα ανοίξουν η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Γιώργος Γρηγορίου (Kινέζος).

Οι δύο ταλαντούχοι ερμηνευτές θα παραδώσουν τη σκυτάλη στο μοναδικό Μίλτο Πασχαλίδη και την παρέα του, ο οποίος θα μας ταξιδεύσει στο μαγικό του μουσικό κόσμο.

Κυριακή 11 Αυγούστου 19:30

Ο Δημήτρης Μεσημέρης και ο Γιώργος Χατζήπαπας στο κλαρίνο και στο μπουζούκι, θα ανοίξουν την τρίτη και τελευταία μέρα του Φεστιβάλ, ερμηνεύοντας νέες κυκλοφορίες αλλά και ξεχωριστά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Το Friendsland 2019 θα κορυφωθεί με τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση και το σχήμα του, οι οποίοι θα αναλάβουν να κλείσουν την τριήμερη μουσική πανδαισία με τραγούδια που άφησαν εποχή. Γι’ αυτή τη συναυλία γίνονται δεκτές κρατήσεις για τραπέζια 8 έως 10 ατόμων στο 99451996.

Διανυκτέρευση στο Friendsland

Όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με το μουσικό Φεστιβάλ, μπορούν να διανυκτερεύσουν με το αντίσκηνό τους στο χώρο του Friendsland. Στο χώρο θα υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, ώστε οι επισκέπτες να παραμένουν σε άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον, χωρίς να στερούνται τις βασικές, καθημερινές ανέσεις.

Εισιτήρια και πληροφορίες : 99 451 996

Για προσκλήσεις, Τ’αυτίσου εδώ!

Share this post