Για περισσότερα από 25 χρόνια ο Δίεση παραμένει ένα από τα πιο αγαμηνένα και ξεχωριστά ραδιόφωνα στην Ελλάδα. Από τον Ιούνιο του 2018 – όπου ξεκίνησε να εκπέμπει και στην Κύπρο – το ραδιόφωνο με την πιο επιλεκτική, Έντεχνη, Ελληνική και Ξένη Μουσική κατάφερε να γίνει ένα από τα πλέον πιο αγαπητά ραδιόφωνα του νησιού.

Ο Δίεση ΚΥΠΡΟΥ εκπέμπει μέσα από τη συχνότητα 101,1 fm (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 101.6 – 101.7 & 101.9), προσφέροντας στους απαιτητικούς ακροατές και λάτρεις της καλής μουσικής μια ξεχωριστή και μοναδική ραδιοφωνική συνταγή κι ένα προφίλ που όμοιό του δεν υπάρχει.

Με πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο με τις ραδιοφωνικές συνήθειες των ντόπιων ακροατών, ο δίεση 101,1 καλύπτει ένα μεγάλο  φάσμα μουσικής με εναλλακτικές προτάσεις τόσο από το ξένο όσο και από το Ελληνικό πεντάγραμμο.

Ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός που διατηρεί τη συνέπεια και το μουσικό του προφίλ με ρεπερτόριο που κινείται σταθερά στο χώρο της ελληνικής και ξένης ποιοτικής και έντεχνης μουσικής με εκλεκτά και διαχρονικά τραγούδια που αγαπάμε!

Ο λόγος των παραγωγών, λιτός και περιεκτικός, περιλαμβάνει θέματα επικαιρότητας, ειδήσεις που ενδιαφέρουν την κοινωνία αλλά και όλα όσα συμβαίνουν δίπλα μας αλλά και στον έξω κόσμο ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου.

Τον Ιούνιο του 2023 ο Δίεση 101.1 συμπλήρωσε αισίως 5 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στα Κυπριακά ερτζιανά, καταφέρνοντας να ανταγωνιστεί άλλα σημαντικά Παγκύπρια ραδιόφωνα, παραμένοντας ένας από τους πλέον πιο σημαντικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Κύπρου.

Μια επιτυχία που σημειώθηκε χάρη στην μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση των ακροατών αλλά και μια υπόσχεση ώστε ο Δίεση 101.1 να συνεχίσει να προσφέρει με συνέπεια και σεβασμό την ίδια ποιότητα στον κάθε ακροατή.