Category: Διαγωνισμοί, Ο Δίεση 101.1 προτείνει 4

Ο Δίεση 101,1 σάς ταξιδεύει στην Ιορδανία!

Nέος μεγάλος διαγωνισμός.

Ετοίμασε βαλίτσες για Ιορδανία!

Ο Δίεση 101,1 σε συνεργασία με την Pluton Travel & Tours χαρίζουν σε έναν τυχερό ακροατή, 2 αεροπορικά εισιτήρια για 5 βράδια σε 4* & 5* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου.

Το ταξίδι περιλαμβάνει:

Έμπειρο & Έμπιστο Aγγλόφωνο Τοπικό Συνοδό & Ξεναγό,
Ξεναγήσεις & επισκέψεις σε: Πέτρα, Νεκρά Θάλασσα, εκκλησία Αγ. Γεωργίου, Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, στην Πόλη Γέρασα, Μάντεμπα, στο όρος Νέμπο, Βηθανία.

Μοναδικό 2ωρο σαφάρι στην έρημο Wadi Rum και διανυκτέρευση σε πολυτελή κατασκήνωση.

Κλήρωση Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 στις 09:00 το πρωί!

Για πληροφορίες & λεπτομέρειες, Τ΄αυτίσου εδώ!

Όροι & Προϋποθέσεις διαγωνισμού:

Α. Εισαγωγή
Για την προωθητική ενέργεια «ΔΙΕΣΗ 101,1» που διοργανώνει η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ», και διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- στην Ιορδανία με την Pluton Travel & Tours Ltd» η οποία εδρεύει στην Πατριάρχου Πέτρου Ζ 15 – 2054 Στρόβολος, Λευκωσία και όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ισχύουν τα κάτωθι: Στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών εκπομπών και των αναρτήσεων στην ιστοσελίδα www.diesicyprus.com.cy και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού, ο Διοργανωτής διεξάγει, με αποκλειστική δική του ευθύνη, προωθητική ενέργεια με τη συμμετοχή ακροατών, κατά τα κατωτέρω αναφερόμενα.
Β. Περιγραφή των προωθητικών ενεργειών – Τρόπος συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εφόσον βρίσκονται εντός Κύπρου και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει και ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της «Pluton Travel & Tours Ltd » και του «ΔΙΕΣΗ 101,1», καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου (Α΄) βαθμού. Σε περίπτωση συμμετοχής των παραπάνω προσώπων και ανάδειξής τους όπως ορίζεται κατά την κατωτέρω διαδικασία, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού τους σε οποιοδήποτε στάδιο.
Θα κληρωθεί ένας (1) βασικός νικητής, και ένας (1) αναπληρωματικός στην περίπτωση που ο βασικός νικητής αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση, εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί. Για τον έναν (1) τυχερό νικητή που θα κερδίσει, το έπαθλο αποτελείται από 2 αεροπορικά εισιτήρια με τους φόρους πληρωμένους, για την Ιορδανία σε συνεργασία του Δίεση 101,1 με το ταξιδιωτικό γραφείο Pluton Travel & Tours Ltd με αναχώρηση στις 22/03/2024.

Το ταξίδι συμπεριλαμβάνει:
Έμπειρος & Έμπιστος Aγγλόφωνος Τοπικός Συνοδός & Ξεναγός
Διαμονή 5 βράδια σε 4* & 5* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή στο Αμάν.
Ξεναγήσεις & επισκέψεις σε: Πέτρα, Wadi Rum, Νεκρά Θάλασσα, εκκλησία Αγ. Γεωργίου, Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, Αρχαιολογικό Μουσείο, Γέρασα, Μάντεμπα, όρος Νέμπο, Βηθανία
Μοναδικό 2ωρο σαφάρι στην έρημο Wadi Rum και διανυκτέρευση σε πολυτελή κατασκήνωση.
Βόλτα στην παλιά πόλη του Αμμάν, rainbow street
Πρόγευμα & γεύμα καθημερινά

ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης για ιατρικούς λόγους
Μικρό Γκρουπ 12 – 14 Ατόμων | Ποιότητα – Ευελιξία – Ασφάλεια
Το δώρο ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν μπορεί να μεταφερθεί για οποιοδήποτε άλλο προορισμό ή άτομο
και θα πρέπει να παραδοθεί σε ένα από τα γραφεία τις Pluton Travel & Tours Ltd σε Λευκωσία ή Λάρνακα την μέρα που θα γίνει η κράτηση. Η 1 (μία) κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο του Δίεση 101,1 την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024.
Η έναρξη της προωθητικής ενέργειας ορίζεται για την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στις 07,00 το πρωί και η λήξη της προωθητικής ενέργειας ορίζεται την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 στις 09,00 το πρωί.
Στην περίπτωση που ο νικητής με το/ τη συνοδό του, δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγούν άλλοι νικητές από τους επιλαχόντες/ επιλαχούσες, που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση.
Η προωθητική ενέργεια μεταδίδεται από το σύνολο των ζωντανών ραδιοφωνικών εκπομπών καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΙΕΣΗ 101,1», μέσω αναφορών από τους παραγωγούς , από Δευτέρα έως και την Παρασκευή, αλλά και κατά τη μετάδοση ραδιοφωνικών σποτ, τηλεοπτικών σποτ και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού, μέχρι και το οριζόμενο πέρας της Προωθητικής Ενέργειας.

Στις αναφορές της Προωθητικής Ενέργειας, όπου θα αναφέρεται ο σύντομος κωδικός 2288, παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, και τις χρεώσεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η έγκαιρη υποβολή αυτής. Οποιαδήποτε συμμετοχή υποβληθεί μετά το πέρας των χρονικών διαστημάτων που αναφέρονται κατά την αναφορά της προωθητικής ενέργειας, δε θα ληφθεί υπόψη. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει το παρόν χρονοδιάγραμμα κατά το δοκούν. Οι όροι ευρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Διοργανωτή www.diesicyprus.com.cy όπου και θα παραμείνουν αναρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους της προωθητικής ενέργειας και ειδικότερα του όρου περί των χαρακτηριστικών του επάθλου που θα λάβει ο/οι νικητής/ές, με μοναδική υποχρέωση την ενημέρωση των ακροατών και την ανάρτηση των αναθεωρημένων-κωδικοποιημένων όρων στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα.
Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια του ΔΙΕΣΗ 101,1 «Ιορδανία» (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει, κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, να στείλει SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Κύπρου) με το πρόθεμα Δίεση (κενό)Ιορδανία (κενό) ονοματεπώνυμό, πόλη και να κάνει αποστολή στον σύντομο κωδικό SMS 2288.
Η χρέωση για το σύντομο κωδικό 2288 είναι 0,41 ευρώ/ SMS (Περιλαμβάνει ΦΠΑ).
Μετά την αποστολή του μηνύματος από τον Συμμετέχοντα, θα αποστέλλεται στον τελευταίο (δωρεάν) απαντητικό μήνυμα.
Κάθε ακροατής μπορεί να αποστείλει SMS περισσότερες από μία φορές, για να δηλώσει ισάριθμες συμμετοχές, ωστόσο κάθε φορά που αποστέλλει SMS, από κινητό τηλέφωνο εντός Κύπρου, εντός των χρονικών ορίων της προωθητικής ενέργειας, ήτοι μέχρι το χρόνο λήξης της προωθητικής ενέργειας και όπως αυτή η χρονική στιγμή ανακοινώνεται και συνοδεύονται κατά την καταχώρηση τους από όλα τα υποχρεωτικά στοιχεία. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς την καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε αποστολή SMS από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια.

Γ. Διαδικασία ανάδειξης νικητών – Έπαθλα:
Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει αφότου ολοκληρωθεί η προωθητική ενέργεια «ΔΙΕΣΗ 101,1». Ο νικητής θα είναι ο συμμετέχων που θα έχει στείλει μήνυμα SMS στο 2288 και θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες της προωθητικής ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Ο 1 (5) νικητής και ο (1) αναπληρωματικός θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση.
Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από τον ραδιοφωνικό αέρα του Δίεση 101,1, αλλά και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα http://www.diesicyprus.com.cy και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του σταθμού (Facebook, Instagram). Στη συνέχεια θα κληθούν οι νικητές από τους υπεύθυνους του ΔΙΕΣΗ 101,1, στην οποία έλαβε μέρος στη προωθητική ενέργεια, να ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με την παραλαβή του επάθλου. Εναλλακτικά δύναται ο χρήστης να ενημερωθεί με SMS. Η αποδοχή του επάθλου από τον νικητή θα γίνει το αργότερο εντός δύο (2) ωρών από την ανακοίνωση και την ανάρτηση του ονοματεπωνύμου του νικητή, σύμφωνα με τη διαδικασία ενημέρωσης όπως αυτή περιγράφεται ανωτέρω. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για την διαδικασία της αποδοχής. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα που ορίζεται δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία, χάνει κάθε δικαίωμα επί του επάθλου, το οποίο θα κληθεί να παραλάβει ο πρώτος επιλαχόντας νικητής, κατά τη σειρά ανάδειξης από την προαναφερόμενη διαδικασία της κλήρωσης. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών του Επάθλου και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση κλήσης ή μηνύματος που θα τους αποσταλεί.

Δ. Ακύρωση νικητή
Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί και να χάσει το έπαθλο: 1. Όταν το γραπτό μήνυμα (sms) της συμμετοχής του, δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (ΔΙΕΣΗ κενό Ιορδανία κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΛΗ που αναφέρει ο/η παραγωγός, ή αναφέρεται ρητώς στις αναρτήσεις σε site και social media του Διοργανωτή), ή το περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος (sms) είναι κενό, ανακριβές ή ακατανόητο, άρα δεν είναι προσήκουσα η συμμετοχή του,

Ε. Λοιποί όροι
Το/τα έπαθλο/α της προωθητικής ενέργειας είναι ήδη προκαθορισμένο/α και συγκεκριμένο/α, προσωπικό/ά και αποκλείεται η μεταβίβαση, η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του/ς σε χρήμα.
Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσει μέρη αυτών των όρων ή και όλους τους όρους συμμετοχής στο σύνολό τους και ειδικότερα τους όρους περί των χαρακτηριστικών του/ων επάθλου/ων που θα κερδίσει ο νικητής/ές της προωθητικής ενέργειας, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να είναι υποχρεωμένος προς αποζημίωση σε όποιον συμμετέχοντα, με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα www.diesicyprus.com.cy

Ο Διοργανωτής δε φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, δε φέρει καμία ευθύνη, εάν για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστούν ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, πολέμου,τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμυρών ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ.), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών του.
Ο Διοργανωτής δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού. Ο Διοργανωτής επιπλέον δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας. Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Διοργανωτή όπως για παράδειγμα δήλωση λανθασμένων ή ημιτελών στοιχείων, τότε ο Διοργανωτής διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο κατά σειρά αναδειχθέν νικητή.
Η ευθύνη του Διοργανωτή περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή της προωθητικής ενέργειας.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής της προωθητικής ενέργειας είναι κάτω των 18 ετών, το έπαθλο θα παραλαμβάνει αυτός που ασκεί την επιμέλεια αυτού ενώ ο Διοργανωτής διατηρεί σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να αποκλείσει το συγκεκριμένο πρόσωπο από τη προωθητική ενέργεια και να αρνηθεί την παράδοση του επάθλου.
Ο Διοργανωτής διατηρεί επίσης το δικαίωμα να δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο του νικητή στην ιστοσελίδα του σταθμού www.diesicyprus.com.cy, ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει δικαίωμα στο Διοργανωτή να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο νικητής δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας ή της παραλαβής του δώρου.
Ο Διοργανωτής διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

Η. Προσωπικά Δεδομένα
Η υλοποίηση του Προγράμματος απαιτεί τη δημιουργία αρχείου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα ονόματα των Συμμετεχόντων, καθώς και τα λοιπά αναφερόμενα στο πλαίσιο των παρόντων όρων στοιχεία που συνιστούν προσωπικά τους δεδομένα και είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα για τη διενέργεια της Προωθητικής Ενέργειας. Για αυτόν τον λόγο μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οποιαδήποτε Προωθητική Ενέργεια στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ελεύθερης ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την Διοργανώτρια και τον τεχνικό πάροχο, προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα λοιπά ως άνω ελάχιστα στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) για όσο χρόνο διαρκεί η Προωθητική Ενέργεια και για ένα (1) έτος μετά τη λήξης της (κλήρωση) από την Διοργανώτρια και τον τεχνικό πάροχο, σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Κάθε συμμετέχων δύναται ωστόσο να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή και με εύκολη διαδικασία την ανωτέρω συναίνεσή του. Σκοπός της εκ μέρους του τεχνικού παρόχου, τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή προς το σκοπό απόδοσης σε αυτόν του επάθλου. Η Διοργανώτρια και ο τεχνικός πάροχος έχουν λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους παραπάνω σκοπούς επεξεργασίας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα καταστούν προσιτά και δεν θα τύχουν γενικά οποιασδήποτε επεξεργασίας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, πλην αυτών που αρμοδίως εμπλέκονται στην υλοποίηση της παρούσας Προωθητικής Ενέργειας. Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας θα λάβει χώρα αυστηρά για όσο χρονικό διάστημα θεωρείται απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας, ήτοι για όσο χρόνο διαρκεί η παρούσα Προωθητική Ενέργεια και η απόδοση του επάθλου στον νικητή. Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο μετά την πάροδο τουλάχιστον ενός (1) έτους από τη λήξη της εκάστοτε Προωθητικής Ενέργειας, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες.

Λευκωσία, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024
Η διοργανώτρια εταιρεία «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ» (ΔΙΕΣΗ 101.1)

Share this post