Category: Θέατρο - Κινηματογράφος 0

«Οι Δώδεκα Άθλοι του Ηρακλή»

Το  φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Ο Hρακλής και οι 12 άθλοι του» είναι η νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος  Λευκωσίας  σε συνεργασία με το  Act Theatre  της Έλιας Ιωαννίδου και σενάριο, απόδοση λόγου και παραγωγή της  Ρέας Ιωαννίδου Μαδέλλα. Το έργο θα παρουσιαστεί σε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου και στη συνέχεια σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Το μιούζικαλ «Οι δώδεκα άθλοι του Ηρακλή» είναι μια παράσταση  γεμάτη χιούμορ, μουσική χορό, τραγούδια δοσμένα με αγάπη, πάθος και μεράκι από όλους τους συντελεστές του. Στο τραγούδι ιδιαίτερα ξεχωρίζουν οι θαυμάσιες φωνές που κινούνται από απλούς ρυθμούς μέχρι και οπερετικούς.  Στο έργο εξιστορούνται τα πάντα. Η ιστορία αρχίζει από την γέννηση του μυθικού Ηρακλή  και φθάνει μέχρι τα μεγάλα του κατορθώματα. Οδηγεί τους θεατές βήμα προς βήμα στους δώδεκα άθλους του μυθικού ήρωα, στην υπερφυσική δύναμη του την οποία μερικές φορές δεν μπορούσε να δαμάσει, στην μάχη με το καλό και το κακό, την αρετή, και την κακία.

Σκηνοθεσία: Έλια Ιωαννίδου

Απόδοση Λόγου/Σενάριο: Ρέα Ιωαννίδου

Ηθοποιοί: 

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΟΥΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΛΟΙΖΙΔΗΣ,ΠΑΝΟΣ ΖΑΜΠΑΚΙΔΗΣ,ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΖΑΦΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΗ  ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΕΜΙΛΗ ΤΣΙΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΤΡΟΥ

παραστάσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ –ΠΑΦΟΣ : ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ  11.00  ΚΑΙ ΣΤΙΣ  16.00

Παραστάσεις Λευκωσία:

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 & ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΖΗΝΑ ΠΑΛΑΣ, 11:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 1,8,15,22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΖΗΝΑ ΠΑΛΑΣ – 11:00

ΛΑΡΝΑΚΑ:

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – 11:00 & 16:00 

ΓΕΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 70001947

Για προσκλήσεις, Τ’αυτίσου εδώ! 

Share this post