Category: Θέατρο - Κινηματογράφος 0

«Καμ Μπακ» στο Θέατρο Ανεμώνα

Παγκύπρια πρώτη για το έργο του βραβευμένου Έλληνα συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη στο Θέατρο Ανεμώνα. Το “Καμ Μπακ” είναι μια γρήγορη, αιχμηρότατη, σπαρταριστή και συνάμα πικρή κωμωδία! Είναι ταυτόχρονα ένα σπουδαίο νεοελληνικό έργο, βαθιά κοινωνικό και ανθρώπινο. Ένα κουαρτέτο νευρωτικών χαρακτήρων σε μια σπαρταριστή κωμωδία “μνήμης” ή αμνησίας”!!

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Η περιπέτεια ξεκινά όταν το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται καθόλου που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή βγαίνει στον αέρα ενώ το dvd δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τον δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της..
Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βαρνάβας Κυριαζής
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ:Μαρίζα Παρτζίλη
ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Βασίλης Πετεινάρης
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βαρνάβας Κυριαζής-Σεμέλη Κυριαζή
ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Μαρίνος Ξενοφώντος,Έλια Ιωαννίδου,Δανάη Χρήστου,Ηλίας Ανδρέου.
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ:Σεμέλη Κυριαζή
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΗΧΟΥ: Αχιλλέας Μουσκής.
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Martin Maeson, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Παντελής Χατζημηνάς, ΓΡΑΦΙΚΑ:Θέο Πέτρου, ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Γιώτα Τσιολάκκη.

(Στο θέατρο τηρούνται αυστηρώς όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:00

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 19:30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 70007721

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΣΗ 101.1

Για προσκλήσεις, Τ’αυτίσου εδώ! 

 

Share this post