Category: Event 0

«Ηχώ της Πόλης» από το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών

Μια διαδραστική ξενάγηση με σταθμούς στον ιστορικό πυρήνα των Αγίων Ομολογητών υπόσχεται το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών.

Μια διαδραστική ξενάγηση με σταθμούς στον ιστορικό πυρήνα των Αγίων Ομολογητών στην οποία οι επισκέπτες θα κινούνται ελεύθερα, ανά παρέες και οικογένειες κρατώντας έναν χάρτη (τυπωμένο ή ψηφιακό) που θα τους οδηγεί σε σταθμούς στη γειτονιά των Αγίων Ομολογητών.

Σε κάθε σταθμό θα υπάρχουν εμψυχωτές που θα υποδύονται πρόσωπα οδηγώντας τους επισκέπτες να παρατηρήσουν, να εντοπίσουν και να εμπλακούν διαδραστικά ταξιδεύοντας στο παρελθόν και στο παρόν με σκοπό να γνωρίσουν τους “θησαυρούς” και τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα της γειτονιάς των Αγίων Ομολογητών.

Απαραίτητη η χρήση εντός κινητού τηλεφώνου με την δυνατότητα ανάγνωσης QR CODE που θα οδηγεί τους επισκέπτες σε παιχνίδια για διαδραστικές δραστηριότητες σε κάθε σταθμό.

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Οι περιδιαβάσεις είναι ανοικτές προς το κοινό (με εισιτήριο 3 ευρώ το άτομο) και θα πραγματοποιηθούν τέσσερις (4) στο σύνολο: στις 10.30, 12:00, 15.00, 16.30

Σε κάθε περιδιάβαση θα συμμετέχουν τρεις (3) ομάδες (μέχρι 12 πρόσωπα σε κάθε ομάδα.

Αφετηρία: Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών (Αγχιάλου 1, 1080)
Κατάλληλο για οικογένειες αλλά και ενήλικες.

Συντονίστρια: Χριστιάνα Παπαδοπούλου Υλοποίηση: 12 Εμψυχωτές
Συμμετοχές και προκρατήσεις στο τηλ. 22256782 και online ΕΔΩ

Χορηγός Επικοινωνίας: Δίεση 101,1 fm

Share this post