Category: Νέα 0

«Έχει Ο Θεός»: Το νέο, ελπιδοφόρο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα

Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει δισκογραφικά με ένα νέο και άκρως ελπιδοφόρο τραγούδι.

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία του καταξιωμένου ερμηνευτή μετά το single «Καρδιά Μου», ένα ζεϊμπέκικο καθαρόαιμο και δυσεύρετο στη σημερινή εποχή το οποίο αγκαλιάστηκε θερμά από τους θαυμαστές του Γιάννη Κότσιρα.

Το «Έχει Ο Θεός» είναι ένα τραγούδι ρυθμικό και μελωδικό, φωτεινό και αισιόδοξο, που προσφέρει απλόχερα ανάταση της ψυχής.

Τη μουσική υπογράφει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης Ηλίας Καμπακάκης και τους στίχους δίνει η εξαιρετική Ελένη Γιαννατσούλια.

Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Γιάννης Κότσιρας με τον Ηλία Καμπακάκη. Την ενορχήστρωση των πνευστών φρόντισε ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος.

Το εξώφυλλο του single είναι του μικρού Οδυσσέα Συρεγγέλα, εμπνευσμένο από το έργο «Λαϊκή Αγορά» του σπουδαίου ζωγράφου Παναγιώτη Τέτση.

Το «Έχει Ο Θεός» αποτυπώνει την επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον. Μία ελπίδα που στην πραγματικότητα διαψεύδεται ορισμένες φορές, αλλά συνάδει απόλυτα με την ανάγκη κάθε ανθρώπου να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία την άγνωστη έκβαση του μέλλοντος.

Η έννοια «Θεός» διαφέρει για κάθε άνθρωπο επάνω στη Γη, όμως εκφράζει για όλους μία μοναδική αλήθεια, την αδήριτη ανάγκη για ελπίδα. Η πίστη είναι απαραίτητη στον άνθρωπο. Η πίστη δίνει τη δύναμη για θαύματα όταν «μπάζει τ’ όνειρο νερά».

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Κότσιρα με τίτλο «Έχει Ο Θεός» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Τ’αυτίσου εδώ!

Share this post