Ένας υπερτυχερός ακροατής κερδίζει το ολοκαίνουριο Citroën C3

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Δίεση 101,1 δίνει την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό ακροατή να κερδίσει το ολοκαίνουριο CITROEN C3 τόσο μοναδικό όσο εσύ, 1.200 κυβικών αξίας 15.000 ευρώ.

Τ΄αυτίσου εδώ και κάνε δικό σου το νέο CITROEN C3

Στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 7373 γράφοντας ΔΙΕΣΗ (με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες) μπαίνεις στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο που χαρίζει ο Δίεση 101,1 fm σε συνεργασία με την εταιρεία GEO PAVLIDES AUTOMOTIVE

Χρέωση μηνύματος 2.03 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α.

Έναρξη διαγωνισμού Δευτέρα 9 Νοεμβρίου – H κλήρωση θα γίνει ζωντανά το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι και σε ταυτόχρονη προβολή στα social media του σταθμού (LIVE STREAMING).

Όροι & Προϋποθέσεις

Συμμετοχή
– Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό αυτό έχουν όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Κύπρου, με ηλικία κατά το χρόνο συμμετοχής του διαγωνισμού 18 ετών και άνω.
– Για τη συμμετοχή του διαγωνισμού, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής μηνύματος sms, το οποίο θα στοιχίζει €2,03 + Φ.Π.Α. για κάθε συμμετοχή.
– Από το διαγωνισμό εξαιρείται το προσωπικό της εταιρείας και των θυγατρικών της, καθώς και οι συγγενείς των ανωτέρω, μέχρι τρίτου βαθμού.
– Ο διαγωνισμός θα αρχίσει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και θα λήξει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 12:00.
– Είναι δυνατή και ισχυρή η πολλαπλή συμμετοχή ενός προσώπου στο διαγωνισμό. Κάθε συμμετοχή στον διαγωνισμό θα επιβεβαιώνεται με την λήψη ενός ηλεκτρονικού μηνύματος από τον συμμετέχοντα το οποίο θα επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της συμμετοχής του. Ως έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές για τις οποίες ο συμμετέχων έχει λάβει το σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής του. Στο κεντρικό λογισμικό σύστημα θα τηρείται αρχείο το οποίο θα επιβεβαιώνει την εγκυρότητα ή ακυρότητα της κάθε συμμετοχής.
– Το μήνυμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής δεν αποτελεί έγγραφο ταυτοπροσωπίας, συνεπώς θα πρέπει απαραίτητα ο νικητής να έχει μαζί του την ταυτότητα ή το διαβατήριο του για την παραλαβή του δώρου του.

Δώρο
– Κάθε συμμετέχων, του οποίου η συμμετοχή επιβεβαιώθηκε με το ηλεκτρονικό μήνυμα σύμφωνα με τον όρο (6) πιο πάνω, αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στη κλήρωση.
– Το δώρο, όπως αυτό περιγράφεται στον διαγωνισμό, δεν μεταβιβάζεται και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με χρηματικό αντίτιμο. Η εταιρεία διατηρεί πάντως το δικαίωμα να παραδώσει δώρο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
– Η παράδοση του δώρου θα γίνεται σε ώρα και ημέρα που θα συμφωνηθεί με τον νικητή, εντός του ωραρίου της γραμματείας του ραδιοφωνικού σταθμού.
– Το ονοματεπώνυμο του τυχερού θα ανακοινωθεί από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στο τέλος της χρονικής περιόδου που έχει προαναφερθεί. Ο ενδιαφερόμενος θα ειδοποιηθεί επίσης μέσω μηνύματος sms ή/και τηλεφωνικής κλήσης.

Share this post